Hmmm moje 3 grosze. Truskawkowa ma tutaj racje ocenianie kogokolwiek jest nie wporzadku chociaz wg mnie facet powinien brac odpowiedzialnosc za to co robi. Wybaczac jest rzecza ludzka wiec zona przyjela faceta spowrotem dla dobra ich dzieci i moze dlatego ze ma w stosunku do niego prawdziwe uczucia.
Mnie zastanawia inny watek calej ten dyskusji ktory sie pojawil na krociutko. Ile kobiet bedacych w stalych zwiazkach i ilu mezczyzn bedacych poza domem szuka partnera? Moze tak podniosa reke te osoby ktore sa tutaj naprawde wolne!(pomiedzy 30 a 45 Lat) To sa jednostki,a kobiety nie naleza do wyjatku tutaj.Zwalanie winy na facetow jest nie powazne.Mysle ze powinnismy sie zachowywac jak dojrzali ludzie i jezeli juz pchamy sie w romans,skok w bok to bierzmy odpowiedzialnosc za to. Lamentowanie potem i szukanie winnego.Oczywiscie kazdy ma sie prawo zakochac i stracic glowe(nie mylic z glowka u facetow) no coz ale podnoszenie tego na forum to bzdura.
Swoja droga znam kobiety ktore oddaly by wiele za to by moc urodzic dziecko nawet bedac samotne.